Itzinya Amersfoort

Itzinya Community Event 15 juli 2021

Evenementen - Itzinya Amersfoort
Inspirerende bijeenkomst voor migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders
Op donderdagavond 15 juli 2021 in Amersfoort

Laat je over grenzen heen inspireren! De Itzinya Community slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migrant-ondernemers. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

Deze maand is organisatieadviseur Inez Petter de keynote spreker. Zij komt snel tot de kern met mensen. “Timemanagement voor leidinggevenden en ondernemers is als surfen op een golf. Soms spartelen we meer dan dat we aan surfen toekomen. Moedige leiders hebben hun eigen ritme op orde.”
Ahmad Sharhani neemt ons mee op zijn reis naar Nederland. En vertelt hoe hij zijn ervaring als ondernemer in Iran gebruikt om een nieuw leven te beginnen in Leusden. Ahmad heeft meegedaan met de Start-Up Academy en gaat binnenkort zijn pizzabar in Leusden openen. “Ik combineer Iraanse smaken met het beste pizzadeeg van Italië”
We sluiten de avond af met een muzikale Dabke workshop van Dreaming of Syria, die met hun beats de kleurrijke cultuur van Syrië laten opbloeien in Nederland.
Praktische informatie
  • Donderdag 15 juli 2021 .
  • Start om 19:30 uur.
  • In De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
  • De toegang is gratis.
Aanmelden

Dit Community Event is al geweest. Maar je kunt je wel aanmelden voor een volgend Community Event.