Itzinya Amersfoort

Itzinya Community Event 10 mei 2022

Evenementen - Itzinya Amersfoort
Inspirerende bijeenkomst voor migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders op dinsdagavond 10 mei 2022 in Amersfoort

Laat je over grenzen heen inspireren! Het Itzinya community event slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

Elk event van Itzinya is weer verrassend anders, maar altijd ga je geïnspireerd met veel nieuwe ideeën naar huis. En je hebt veel nieuwe ondernemers ontmoet! Ook voor het event van 10 mei hebben we weer een tof programma samengesteld. De deelnemers van de Startup Academy zullen hun diploma in ontvangst nemen en en paar deelnemers zullen hun bedrijfsidee pitchen. Daar wil je bij zijn! Keynote speaker is Bert Flier die je tips en tools gaat geven voor het creatieve proces van branding; hoe zorg je ervoor dat je een uniek merk geeft aan je bedrijf. Als afsluiter zal er natuurlijk weer muziek zijn! We laten het nog even een verrassing vanuit welke cultuur!

De presentatie van de avond wordt verzorgd door Marjon Snel.

Praktische informatie
  • Dinsdag 10 mei 2022.
  • Start om 19:30 uur.
  • Locatie: KOSMIK, Heiligenbergerweg 144, Amersfoort. Je kunt parkeren in de wijk.
  • De toegang is gratis.

We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van activiteiten van Itzinya, zoals het Community Event.

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor dit Community Event is gesloten. Maar je je kunt je natuurlijk wel aanmelden voor het volgende Itzinya Community Event.