Itzinya Amersfoort

Migranten als makelaar – 13 juni 2023

Evenementen - Itzinya Amersfoort
Migrant als makelaar

Het is bijna niet voor te stellen, maar stel dat je alles wat je in je leven hebt opgebouwd moet achterlaten. En in een vreemd land je leven vanaf nul weer moet opbouwen. Het overkwam Kadir Erol uit Amersfoort. Hij had in zijn eigen land een beroep dat je onmogelijk in Nederland weer oppakt. Met vindingrijkheid en doorzettingsvermogen koos Kadir een nieuw carrièrepad: zelfstandig makelaar bij Remax.

Op het Community Event van Itzinya op dinsdagavond 13 juni hoor je het inspirerend verhaal van Kadir en Remax Gildenhof kantooreigenaar Myriam Vaessen. Samen delen ze hun ervaringen over de uitdagingen en kansen om als migrant in Nederland als makelaar aan de slag te gaan.

Podcast Verhaal van een Nieuwkomer

Verder kun je luisteren naar de in Syrië geboren architect en fotograaf Ehab Al Haddad. In zijn podcast Verhaal van een Nieuwkomer laat hij nieuwkomers en in mensen die in Nederland zijn geboren aan het woord over hoe we samen tot een meer inclusieve samenleving kunnen komen.

Feestelijke afsluiting Startup training

En tenslotte zullen zo’n 12 deelnemers aan het trainingsprogramma voor ondernemers hun training feestelijk afsluiten met een diploma.

Itzinya traint en begeleid nieuwkomers die passend werk zoeken of een bedrijf willen starten in Nederland. Op het twee-maandelijkse Community Event hoor je de krachtige verhalen van nieuwkomers en Nederlandse ondernemers en professionals.

De presentatie van de avond wordt verzorgd door Marjon Snel.

Praktische informatie

Aanmelding Itzinya Community Event

We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van activiteiten van Itzinya, zoals het Community Event.

Zo ziet een Community Event er uit