Itzinya Amersfoort

Risico nemen: Itzinya Community Event 18 april 2023

Evenementen - Itzinya Amersfoort
Inspirerende bijeenkomst voor migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders

Laat je over grenzen heen inspireren! Het Itzinya community event slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

Programma

Elk event van Itzinya is weer verrassend anders, maar altijd is er ruimte om jouw ervaring en netwerk als Nederlandse ondernemer te delen met een nieuwkomer en ga je geïnspireerd met veel nieuwe ideeën naar huis.

Het thema voor dit Community Event: risico nemen. Het hoort bij ondernemen om risico’s te nemen, maar hoe houd je de risico’s onder controle? In de Startup Academy leren onze deelnemers om klein te beginnen. Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Een echte Nederlandse oplossing voor veel ondernemers is een verkoopwagen op de markt te beginnen. Zo kun je experimenteren met je klantgroepen en producten en kun je investeringen in een pand en inventaris nog even uitstellen. Etienne Bruin, eigenaar van BKMT uit Barneveld zal ons aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien hoe je als startende ondernemer met een verkoopwagen (marktwagen) de risico’s beperkt en een goede start kunt maken met je onderneming.

De presentatie van de avond wordt verzorgd door Marjon Snel.

Praktische informatie

  • Dinsdag 19 april 2023.
  • Start om 19:30 uur.
  • Locatie: Kosmik, Heiligenbergerweg 144, Amersfoort
  • De toegang is gratis

Zo ziet een Community Event er uit

Aanmelding Itzinya Community Event

We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van activiteiten van Itzinya, zoals het Community Event.