Itzinya Amersfoort

Itzinya Community Event 21 februari 2023

Evenementen - Itzinya Amersfoort
Inspirerende bijeenkomst voor migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders

Laat je over grenzen heen inspireren! Het Itzinya community event slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

Programma

Elk event van Itzinya is weer verrassend anders, maar altijd is er ruimte om jouw ervaring en netwerk als Nederlandse ondernemer te delen met een nieuwkomer en ga je geïnspireerd met veel nieuwe ideeën naar huis.

Deze avond gaan we samen de film Wie ben ik? bekijken. Deze film, die eind 2022 in premiere is gegaan, vertelt het verhaal van 8 vrouwen die nieuw zijn in Nederland. De film is door deze vrouwen zelf gemaakt, in samenwerking met professionele filmmakers. Na afloop gaan we samen met een lekker drankje erbij in gesprek over de film.

Voordat we de film gaan kijken luisteren we nog naar een aantal verhalen van ondernemers die net gestart zijn met hun bedrijf of binnenkort gaan starten. Ze vertellen over hun ervaringen en waarom ze als ondernemer in Nederland hun leven weer aan het opbouwen zijn.

Deze avond organiseren we samen met Buddy to Buddy Amersfoort. De presentatie van de avond wordt verzorgd door Marjon Snel.

Praktische informatie

  • Dinsdag 21 februari 2023.
  • Start om 19:30 uur.
  • Locatie: Seats2meet, Stationsplein 49, Amersfoort
  • De toegang is gratis

Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Film Wie ben ik?

Film Wie ben ik? Migranten

Zo ziet een Community Event er uit

Aanmelding Itzinya Community Event

We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van activiteiten van Itzinya, zoals het Community Event.