Itzinya Amersfoort

StartUp Academy september 2021

Events - Itzinya Amersfoort

Van: 18 Sep 2021

Tot: 14 Dec 2021

Locatie: Amersfoort
Nog 14 plekken beschikbaar

In de StartUp Academy krijg je 30 sessies van 3 uur verdeeld over 12 dinsdagavonden en 5 zaterdagen. Ook krijg je 10 coachingsuren. Na afloop van de StartUp Academy heb je een duidelijk en getest beeld van wat je bedrijfsmodel gaat worden en hoe je in Nederland een bedrijf start. Je wordt onderdeel van een netwerk van business coaches, mentors en investeerders zodat je bedrijf kan groeien. Als je nog geen duidelijk bedrijfsidee hebt, geen probleem! We zijn voor je aanmelding vooral benieuwd naar je motivatie en je manier van denken als ondernemer en dat ontdekken we in het kennismakingsgesprek dat volgt op je aanmelding.

Praktische informatie

De Itzinya StartUp Academy begint op 18 september 2021. Iedere dinsdagavond is er een sessie van 3 uur en er zijn 5 zaterdagen waarop we samen aan de slag gaan met jouw bedrijfsidee. We doen dat fysiek in Amersfoort en de bijeenkomsten zullen in het Nederlands zijn. In december ronden we de StartUp Academy af en krijg je een diploma.

Dit trainingsprogramma is gratis voor deelnemers, omdat Itzinya Amersfoort een stichting is en er donaties zijn van partners. Wel vragen we je een commitment fee te betalen van € 99. Die betaal je voordat je begint en krijg je aan het einde van het programma weer terug als je mee hebt gedaan met minimaal 80% van de sessies.

De sessies zijn op: za 18 sep, di 21 sep, di 28 sep, di 5 okt, za 9 okt, di 12 okt, di 26 okt, za 30 okt, di 2 nov, di 9 nov, di 16 nov, za 20 nov, di 23 nov, di 30 nov, di 7 dec en za 11 dec. De diploma-uitreiking is op di 14 dec. De sessies op zaterdagen zijn van 9:30 – 16:00 uur, de sessies op dinsdagen van 18:30 – 21:30 uur.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden en we nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelding voor de Itzinya Startup Academy

Neem ons mee in je dromen als ondernemer

We willen je graag wat beter leren kennen en begrijpen waarom je een bedrijf in Nederland wilt starten. Dat doen we via onderstaande 7 vragen.

Aanmelding StartUp Academy

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • De 7 vragen