Itzinya Amersfoort

Startup Academy september 2022

Evenementen - Itzinya Amersfoort

Van: 20 Sep 2022

Tot: 25 Oct 2022

Nog 3 plekken beschikbaar, wees er snel bij!

In de Startup Academy krijg je 10 groepssessies van 4 uur. Ook krijg je 7 individuele coachingsessies. Na afloop van de Startup Academy heb je een ondernemingsplan en heb je bewijs dat je plan gaat werken. Ook heb je geleerd wat je in Nederland als ondernemer moet weten over administratie, belasting en verzekering. Je wordt onderdeel van een netwerk van business coaches, mentors en investeerders zodat je bedrijf kan groeien. Als je nog geen duidelijk bedrijfsidee hebt, geen probleem! We zijn bij je aanmelding vooral benieuwd naar je motivatie en je manier van denken als ondernemer.

Praktische informatie

De Itzinya Startup Academy begint in september 2022. Iedere dinsdagavond is er een sessie van 3 uur waarin we samen aan de slag gaan met jouw bedrijfsidee. Daarnaast komen we ook af en toe op zaterdag overdag bij elkaar. We doen dat fysiek in Amersfoort en de bijeenkomsten zullen in het Nederlands zijn. Eind oktober ronden we de Startup Academy af en krijg je een diploma. En veel belangrijker: dan heb je een compleet plan voor je bedrijf waarmee je daadwerkelijk je bedrijf gaat starten.

Jouw aanmelding

Na je aanmelding plannen we een kennismakingsgesprek met je om verder te praten over je ideeën. In dit gesprek gaan vooral kijken of je het ondernemerschap in je hebt. We willen graag zien dat je echt gemotiveerd bent om in korte tijd hard te werken aan je bedrijfsidee en dat je serieus bent met je plan om een bedrijf te starten. We vragen je dan ook om alle sessies aanwezig te zijn.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden en we nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Neem ons mee in je dromen als ondernemer

We willen je graag wat beter leren kennen en begrijpen waarom je een bedrijf in Nederland wilt starten. Dat doen we via onderstaande vragen.

  • Vragen