Laat je over grenzen heen inspireren! De Itzinya Community slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

We nodigen steeds een boeiende spreker uit die je bijpraat over een relevant onderwerp. Migrant-ondernemers vertellen hun verhaal en nemen je mee met hun reis. Er is na het formele programma altijd genoeg tijd om met elkaar door te praten en nieuwe ondernemers te ontmoeten. De vaste host van de Itzinya Community Events is Marjon Snel.

Volgende event: 22 juni 2024

Meld je nu aan voor het volgende Itzinya Community Event.

Aanmelden Community Event

Proef de sfeer

Praktisch

De Itzinya Community events zijn op de volgende data:

Alle events beginnen om 19:30 uur en worden gehouden in Amersfoort.

Eerder hielden we events op:

Podcast

Wil je niet wachten op het eerstvolgende Community Event? In de Itzinya Podcast vertellen wij eerlijke verhalen van migrantondernemers in Nederland. Van het besluit om eigen land en thuis te verlaten tot het hebben van een eigen bedrijf in een geheel nieuw land. Welke hobbels moeten zij hiervoor nemen en hoe zijn ze uiteindelijk gekomen waar ze nu zijn? Je hoort de rauwe, eerlijke verhalen van migranten in Nederland, maar ook de overwinningen en het succes dat ze behalen!

Itzinya Podcast