Lean StartUp training Business Model Canvas

Itzinya Amersfoort is helemaal gericht op het versterken van ondernemers. We geloven dat het creëren van waarde die via een onderneming zichtbaar wordt in iedereen zit. En dat dus iedereen kan meedoen met het ontwikkelen van een goede en duurzame  samenleving.

Mensen die als vluchteling of migrant naar Nederland komen, door oorlog, onderdrukking of gebrek aan mogelijkheden, moeten wat ons betreft de kans hebben om hun tijd, talent, energie en creativiteit in te zetten om een leven op te bouwen in Nederland. En met hun bedrijf banen te creëren voor anderen.

Er zijn miljoenen mensen in Europa die werken bij bedrijven die zijn gestart door iemand die uit een ander land kwam. Creativiteit kent geen grenzen en iedereen in de wereld heeft het. Het doorzettingsvermogen om te ontdekken of een idea aanslaat en groeit in een volwassen bedrijf kan iedereen in de wereld hebben. Veel mensen die hun eigen land hebben moeten verlaten zijn extra gemotiveerd om hun leven opnieuw te beginnen in Nederland. Wij willen je versterken om de kans op succes groter te maken.

Diploma migrant-ondernemers

Training voor ondernemers

De Startup Academy is een training voor migrant-ondernemers. In dit programma van 3 maanden versterk je jezelf als ondernemer. Ook ontwikkel en test je je bedrijfsidee. En leer hoe je je praktisch in Nederland een bedrijf start of een winkel begint. We doen dat in een kleine groep door theorie, oefeningen die je direct op jouw bedrijfsidee toepast, brainstorms en gesprekken.

Het lesprogramma van de Startup Academy bestaat uit de volgende modules:

  • Denk als een ondernemer
  • Ontwerp je bedrijfsmodel
  • Test je aannames
  • Van start

De modules zijn verspreid over 30 sessies van 3 uur. Aan het einde van de Startup Academy heb je aan jezelf en je omgeving bewezen dat je bedrijfsidee gaat werken en heb je geleerd hoe je in Nederland een bedrijf start.

Startup Academy

Itzinya verbindt migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders

Vergroot je netwerk

Laat je over grenzen heen inspireren! De Itzinya Community slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Itzinya verbindt, inspireert, traint en draagt bij aan een samenleving waarin ook nieuwkomers tot bloei komen.

We nodigen steeds een boeiende spreker uit die je bijpraat over een relevant onderwerp. Migrant-ondernemers vertellen hun verhaal en nemen je mee met hun reis. Er is live internationale muziek. En een hapje om aan het einde nog even met elkaar door te praten.

Itzinya Community