Itzinya Amersfoort wordt op verschillende manieren ondersteund door bedrijven, fondsen en particulieren. Overweeg ook om ons te steunen op een manier die bij je past!

Sponsor een deelnemer

Deelnemers aan de StartUp Academy betalen alleen een kleine commitment fee. Door een ondernemer te sponsoren met een eenmalige bijdrage van € 750 help je om de kosten te dekken voor de StartUp Academy voor deze ondernemer. Sponsor nu.

Doneer hardware

Een betrouwbare computer of tablet is onmisbaar tijdens de StartUp Academy en de start van het bedrijf van de migrant-ondernemer. En dat is precies de fase waarin er nog weinig startkapitaal is en hardware een privé-uitgave is voor de ondernemer in spé. Itzinya leent gedoneerde hardware uit aan deelnemers die het nodig hebben. Neem contact met ons op om te bespreken hoe afgeschreven hardware Itzinya kan helpen.

Wordt partner van Itzinya

Overweeg als organisatie in de regio Amersfoort een partnerschap met Itzinya op een manier die past bij jullie bedrijf. Bijvoorbeeld door medewerkers Itzinya te laten ondersteunen met hun talent en ervaring, door hen coach of mentor te worden en hun ervaring met Lean StartUp, Business Model Canvas, Financiën, IT, Legal of een andere expertise te laten inzetten. Dat is niet alleen een geweldige manier om als onderneming je sociale verantwoordelijkheid te nemen, maar ook een kans om medewerkers nog meer voldoening te geven in hun werk.

Neem contact op met Gertjan van Laar via 06 24 80 66 56 om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Help de operationele kosten te dragen

Het is misschien niet de meest aansprekende manier, maar wel een enorme praktische steun. Help ons om de operationele kosten te dragen door middel van een donatie.

Stichting Itzinya Amersfoort is een ANBI en giften zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

Geef wat van je tijd

Wordt coach of mentor of werk mee met Itzinya in een andere rol als vrijwilliger en help mee om migrant-ondernemers te versterken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Investeer in een onderneming

Gemotiveerde ondernemers die een doordacht en getest ondernemingsplan hebben doordat ze hebben meegedaan met de StartUp Academy zijn op zoek naar investeerders die ze kunnen helpen met startkapitaal of investeringen om door te groeien. Dat gaat altijd samen met begeleiding vanuit Itzinya Amersfoort. Neem contact op met Gertjan van Laar via 06 24 80 66 56 om te bespreken hoe dit zou kunnen passen in jouw situatie.