Maak kennis met het team

Het team van Itzinya groeit snel en heeft opgeteld jaren ervaring met zowel startups als gevestigde bedrijven, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Het team van Itzinya bestaat uit facilitators, stafleden, coaches en mentors. We zijn allemaal actief in onze eigen bedrijven, als zelfstandige of bij onze werkgever, en bundelen onze energie om veelal als vrijwilliger onze kennis en ervaring te investeren in nieuwkomers met ondernemersgeest in de regio Amersfoort.

Gertjan van Laar

Mede-oprichter en Facilitator

Gertjan is Business Consultant en IT-ondernemer en heeft jaren in het buitenland een IT-onderneming gehad. Hij leidt het team in Amersfoort.

Marjon Snel

Host Podcast en Community Events

Marjon is de host van de Podcast en Itzinya Community events, waar ondernemende migranten en Nederlanders elkaar ontmoeten en inspireren. Ze werkt als communicatieadviseur en journalist.

Balt Leenman

Mede-oprichter en bestuurslid

Balt is een IT strateeg, sociaal ondernemer en innovator. Hij stond aan de wieg van verschillende bedrijven en adviseerde vele andere. Op dit moment adviseert hij niet alleen verschillende bedrijven in Europa, maar is hij ook betrokken bij een onderneming in Kenya.

Jacomien van Urk

Content Writer en Organisator

Jacomien is content writer en organisator. Ze is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en werkt bij verschillende organisaties mee aan het verbeteren van de positie van nieuwkomers in Nederland. Ook heeft ze een eigen atelier waar mensen werken met afstand tot de arbeidsmarkt.

Arie de Boer

Facilitator

Arie heeft ruim 40 jaar ervaring in verschillende managementfuncties bij internationale bedrijven. Op dit moment is hij bestuurslid bij verschillende organisaties.

Bastian de Pooter

Facilitator

Bastian is ondernemer en als adviseur en investeerder betrokken bij verschillende sociale ondernemingen binnen en buiten Nederland.

Nestor Tsala

Facilitator

Nestor groeide op als zoon van een lokale ondernemer in Togo. Hij studeerde internationale bedrijfskunde, onderneemt en geeft leiding aan een multiculturele gemeenschap.

Willemien Dee

Facilitator en bestuurslid

Willemien is vermogensbeheerder en financieel analist voor ondernemers