Maak kennis met het team

Het team van Itzinya groeit snel en heeft opgeteld jaren ervaring met zowel startups als gevestigde bedrijven, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Het team van Itzinya bestaat uit facilitators, stafleden, coaches en mentors. We zijn allemaal actief in onze eigen bedrijven, als zelfstandige of bij onze werkgever, en bundelen onze energie om veelal als vrijwilliger onze kennis en ervaring te investeren in nieuwkomers met ondernemersgeest in de regio Amersfoort.

Arie de Boer

Facilitator

Arie heeft ruim 40 jaar ervaring in verschillende managementfuncties bij internationale bedrijven. Op dit moment is hij bestuurslid bij verschillende organisaties.

Bastian de Pooter

Facilitator

Bastian is ondernemer en als adviseur en investeerder betrokken bij verschillende sociale ondernemingen binnen en buiten Nederland.

Nestor Tsala

Facilitator

Nestor groeide op als zoon van een lokale ondernemer in Togo. Hij studeerde internationale bedrijfskunde in Nederland en geeft leiding aan een multiculturele gemeenschap.

Marjon Snel

Host Itzinya Community Events

Marjon is de host van de Itzinya Community events, waar ondernemende migranten en Nederlanders elkaar ontmoeten en inspireren. Ze werkt als communicatieadviseur en schrijft regelmatig verhalen in het Nederlands Dagblad.

Rik Sulman

Data Engineer

Rik is Data Engineer en ondersteunt Itzinya door de gegevens te organiseren waarmee we het netwerk van Itzinya bouwen. Hij heeft International Economics and Business gestudeerd in Groningen.

Jacomien van Urk

Content Writer en Organisator

Jacomien is content writer en organisator. Ze is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en werkt bij verschillende organisaties mee aan het verbeteren van de positie van nieuwkomers in Nederland.

Willemien Dee

Facilitator

Willemien is Senior Portfolio Manager bij een grote Nederlandse bank en lid van de Raad van Bestuur.

Philip Gahshan

Facilitator

Philip is een IT Consultant met ervaring in sales en marketing. Hij studeerde Accounting en Business Management in Damascus.