Maak kennis met het team

Het team van Itzinya groeit snel en heeft opgeteld jaren ervaring met zowel startups als gevestigde bedrijven, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Het team van Itzinya bestaat uit facilitators, een gastvrouw, coaches en mentors. We zijn allemaal actief in onze eigen bedrijven, als zelfstandige of bij onze werkgever, en bundelen onze energie om onze kennis en ervaring te investeren in nieuwkomers met ondernemersgeest in de regio Amersfoort.

Marjon Snel

Host Itzinya Community Events

Marjon is de host van de Itzinya Community events, waar ondernemende migranten en Nederlanders elkaar ontmoeten en inspireren. Ze is journalist en werkt op dit moment als persvoorlichter.

Rik Sulman

Data Engineer

Rik is Data Engineer en ondersteunt Itzinya door de gegevens te organiseren waarmee we het netwerk van Itzinya bouwen. Hij heeft International Economics and Business gestudeerd in Groningen.

Jacomien van Urk

Content Writer en Organisator

Jacomien is content writer en organisator. Ze is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en werkt bij verschillende organisaties mee aan het verbeteren van de positie van nieuwkomers in Nederland.

Dua Javed

Content Writer

Dua is content writer en helpt de verhalen van Itzinya-ondernemers te delen met de wereld. Ze is opgegroeid in Pakistan en is plannen aan het maken om in Canada te gaan studeren.

Willemien Dee

Facilitator

Willemien is Senior Portfolio Manager bij een grote Nederlandse bank en lid van de Raad van Bestuur.

Philip Gahshan

Facilitator

Philip is een IT Consultant met ervaring in sales en marketing. Hij studeerde Accounting en Business Management in Damascus.

Arco de Leede

Facilitator

Arco heeft jaren ervaring als directeur van een NGO in Nederland en als adviseur aan Nederlandse bedrijven die willen zaken doen in het Midden-Oosten. Hij woonde zelf in het Midden-Oosten waar hij een internet café en een trainingscentrum startte.

Sem Oosterhoff

Facilitator

Sem is Business Developer in de energiemarkt. Hij studeerde International Business & Management in Groningen.