Itzinya Amersfoort

Waarom het Itzinya Community Event?

16 sep 2021

Je hebt het vast wel voorbij zien komen op onze socials en via de website: het Itzinya Community Event. Maar wat is dit nu precies en wat willen we als Itzinya Amersfoort hiermee bereiken?

Tijdens het eerste event was een van de aanwezigen, een jonge onderneemster uit Venezuela, op zoek naar een mentor die haar kan ondersteunen bij het opstarten van haar eigen foodtruck. Zij is in contact gekomen met iemand tijdens het community event en bouwt nu verder aan haar droom. Dit is een voorbeeld van waar het precies om gaat bij de Itzinya Community: ontmoeten, inspireren en verbinden.

Ondernemende vluchtelingen en ondernemende Nederlanders ontmoeten elkaar

Het begint allemaal bij ontmoeting. Het programma is zo opgebouwd dat hier volop gelegenheid voor is, zowel aan het begin van de avond, als tijdens de netwerkborrel aan het einde. De Community schept een open sfeer om op een ontspannen manier in contact te komen met elkaar. Wij geloven dat het daar begint: in het zien en opmerken van de ander.

Ondernemers inspireren elkaar

Kennis, talent en ervaringen delen is een belangrijk onderdeel tijdens het event. Juist door dit met elkaar te delen inspireren we elkaar. Samen weten en kunnen we veel meer! Er is niet alleen ruimte voor experts om hun verhaal te delen, maar juist ook voor nieuwe ondernemers vanuit een andere culturele achtergrond.

Verbinding tussen Amersfoortse ondernemers

Uiteindelijk geloven we dat het event verbindend werkt. Nieuwe contacten worden gelegd, en bestaande contacten worden opgebouwd. Met als doel om elkaar te versterken. In verbinding met elkaar zit zoveel kracht om samen weer verder te komen. 

Are you in?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de data van de volgende Community Events? Kijk dan snel op onze pagina over de Community. Daar kun je ook het programma vinden van het eerstvolgende event, een terugblik op de vorige en kun je je aanmelden via het aanmeldformulier.